Gasztro

Így pucolhatsz a legkönnyebben fokhagymát

A fokhagyma nagyon egészséges, és rengeteg ételbe nagyon finom, de nem könnyű megpucolni. De ennek vége!

A friss fokhagyma sokkal finomabb és egészségesebb, mint szárított társa. De nem könnyű megszabadulni papírvékony héjától.

Íme a legegyszerűbb fokhagymapucolási módszer!

A gerezdre szedett fokhagymát a kés lapos oldalával roppantsd be, várj pár másodpercet, és illatos olaja eltávolítja a papírszerű héjat. Ami ezután egy mozdulattal leszedhető.

Nézd meg a videót, hogyan csináld!

Olvass tovább fokhagyma témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése