Véletlenül akadtunk rá a videóra, Brúnó szokta ugyanis kérni, hogy esténként még nézzünk meg egy Jamie-videót is, és így találtunk rá erre a “cajun steak” című videóra, amit aztán még kétszer megnéztünk, és másnap már be is vásároltunk hozzá. A 15 perces könyvében szerepel ez a recept, és bár nem 15 perc, 30-35 alatt tényleg elkészült. És teljesen jó. Tartalmas, finom, új. Jó na!
Sült chilis bab
- 2 db konzerv vörös bab (400 g/konzerv)
- 1 db konzerv darabos paradicsom
- BBQ szósz
- 10 dkg cheddar sajt
- pici olaj
- 2 szelet hátszín vagy más hús
- só, bors, pirospaprika
- pici olaj
Kevés olajat hevítünk egy serpenyőben, közben a babot lecsepegtetjük. Ha az olaj forró, ráöntjük a babot, és pár percig pirítjuk. Meg-megkeverjük, hogy ne égjen oda, de ha egy picit repedezik, pirulgat, az nem baj. Hozzáadjuk a szószt – ezt Jamie nem bolti BBQ szósszal oldja meg, hanem a lenti recept szerint, de nálunk most bolti szósz játszott), elkeverjük, majd ráöntjük a paradicsomot és összeforraljuk. A végén ráreszeljük a cheddar felét és belekeverjük.
A folytatásért kattints a Csak a Puffin caféblogra!