nlc.hu
Gasztro
Csak 88 darab készül a 24 karátos arannyal bevont csokiból

Csak 88 darab készül a 24 karátos arannyal bevont csokiból

Különleges változatot készített az egyik nagy, ismert gyártó piros-fehér csomagolású csokoládéjából, hogy ezzel ünnepelje a kínai új évet.

A jellegzetes csoki speciális kiadását Phoenix Oolong tealevelekkel ízesítették, emellett licsi és rózsaszirmok kerültek a luxusédességbe. A csoki külső felületét 24 karátos, ehető aranylevelekkel, rózsabimbókkal és rózsalekvárral borították az igazán első osztályú élmény jegyében.

A speciális édességből mindössze 88 darab készül majd, ha pedig valaki szeretne egyet vásárolni, ehhez egyrészt több mint 17 500 forintra, másrészt egy Ausztráliába szóló repülőjegyre lesz szüksége. A csoki darabja ugyanis 88 ausztrál dollárba fog kerülni és kizárólag a Melbourne-ben található Kit Kat Studio árusítja majd, január 28-tól.

Így fog kinézni a luxuscsoki (Fotó: Nestlé Australia)
Így fog kinézni a luxuscsoki (Fotó: Nestlé Australia)

A 88-as szám jelentősége, hogy a kínai kultúrában a nyolcas fontos szerencseszám, a szám nevének jelentése gazdagságot jelent.

További cikkek ehető aranyról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top