Gasztro

Kitiltotta a 18 éven aluliakat egyik étterméből a híres gyorsétteremlánc

Egy angliai gyorsétterem kénytelen volt kitiltani a felnőtt kísérő nélküli kiskorúakat, mivel viselkedésükkel megrémítették a többi vendéget.

A világhírű, csirkés gyorsétteremlánc az angliai Stoke-on-Trentben található éttermében 18 év alattiak csak felnőtt kíséretében étkezhetnek. A felnőtt késérő nélküli kiskorúak csak addig tartózkodhatnak a vendéglátóhelyen, ameddig rendelnek és kiszolgálják őket, a megvásárolt ételt és italt azonban nem fogyaszthatják el helyben.

A tilalmat azért vezették be, mert néhány nappal ezelőtt egy másik helyi gyorsétterem közelében a rendőrségnek kellett megfékeznie 24 balhézó tizenévest. Ezek után abból a gyorsétteremből már kitiltották a felnőtt kísérő nélkül érkező kiskorúakat. 

Liam Dalgarno, a gyorsétterem menedzsere elmondta: a fiatalok ijesztően tudnak viselkedni, ami a személyzetet és a vendégeket is megrémíti. Hozzátette, hogy szinte napi rendszerességgel voltak problémáik a randalírozó tinikkel, emiatt pedig már többször kellett kérniük a rendőrség segítségét.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top