Amikor 1989-ben Damon Baehrel megnyitotta parányi garázséttermét az erdőszéli Earltonban, több kedvesen óva intő levelet is kapott, amik finoman felhívták rá a figyelmét, hogy akár azonnal be is zárhatja a helyet, senki nem fog ott enni. Most azonban már 2025-re is van foglalása.
Az étterem (amit szintén Damon Beahrelre keresztelt) különlegessége, hogy minden, de tényleg minden a birtok adományaiból érkezik a konyhára. Ha olajra van szüksége, présel szőlőmagból, de ugyanúgy ő köpüli a vajat vagy készíti el a sajtokat. Ráadásul nemcsak az alapanyagok, hanem a különleges elkészítési eljárások is teljesen természetesek: fa és kőlapokon készülnek az ételek, néha olyan különleges módszerekkel, hogy két év is eltelik, mire egy fogás tökéletesedhet.
Itt étkezni nemcsak egy finom étel bekebelezése, hanem különleges, természetközeli élmény: Damon először az étterem egyedüli dolgozójaként üdvözli a vendégeket, aztán elkezdődhet az akár 5-6 óráig is elhúzódó 20 fogásból álló kóstolás. Mindezért egyébként 300-400 dollárt kér vendégeitől.
A különleges étterem tulajdonosa a semmiből húzta fel a mostanra hihetetlenül sikeressé vált vendéglőt, ami szinte minden reklám nélkül, a szájhagyomány útján kezdte vonzani az egyedi gasztroélményre vágyakozókat.