Gasztro

Kapaszkodj meg: a bagelt lopó patkány az új pizzát lopó patkány

Tavaly még a pizzát lopó patkány tartotta lázban az internetet, most pedig megérkezett a hipszterkedő trónbitorló: a bagelt lopó rágcsáló!

Bár már fél év eltelt, még mindig ugyanolyan élesen él mindenkiben a pizzát lopó patkány képe, mint mikor először megpillantottuk, amint mozzarellától összeragadt bajszával matat a metróban.

És az még csak egy dolog, hogy készült belőle robotverzió, és hogy nemrégiben visszatért (!!!), de most még ennél is fontosabb dolog történt: feltűnt egy rágcsáló, aki átveheti a király helyét a péktermékeket lopó patkánykartellben. Ez pedig nem más, mint a bagelt lopó patkány.

Mindenki kapaszkodjon meg: a bagelt lopó patkány az új pizzát lopó patkány

Az állat különös trendérzékenységről valló választása jól példázza, hogy miért ez a legesleginkább New York-i dolog, ami történhetett. Egyrészt érzékeny omázs a pizzás patkánynak, másrészt ott a bújtatott establishment-ellenesség is a város szimbólumává vált lyukas péksütemény bújtatott meggyalázásában. Avantgárd gesztus, nem is vitás.

Hozzá képest a szelfiző patkány, a kannibál patkány, de még a shake-et lopó mókus is csak silány epigon.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top