Gasztro

Véletlenül piát csomagolt az anyuka gimnazista lányának

Furcsa uzsonnát kapott a 17 éves McKenzie – de természetesen nem fogyasztotta el.

A Georgia államban élő 17 éves gimnazista lány, McKenzie örül, hogy kora ellenére anyukája még mindig csomagol neki uzsonnát az iskolába.

A fiatal lány az elmúlt héten szokásos üdítőre és szendvicsre számítva csomagolta ki napi adagját, mikor megdöbbenve vett észre két italos dobozt. Két doboz volt a Four Loco névre keresztelt alkoholos italból, ami nemcsak a lány kora, de az iskolai környezet miatt is necces választás.

Véletlenül piát csomagolt az anyuka gimnazista lányának

McKenzie értetlenkedve kérdezte anyukáját az esetről, aki ártatlanul közölte, hogy azt hitte, teáról, esetleg valami energiaitalról van szó. Kiderült, hogy az alkoholos italok a lány 23 éves bátyjának dobozai voltak, amiket az anyuka reggel csak találomra húzott elő a hűtő alsó polcáról.

McKenzie persze nem fogyasztotta el az italt, anyukája pedig röstelkedve hozzátette, hogy legközelebb már csak a reggeli kávé elfogyasztása után állítja össze az iskolába szánt csomagot.

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top