Gasztro

Epres-spárgás saláta laktózmentes mozzarellával

Lemondás nélkül, mindenki számára élvezhetővé tettük a mozzarella fogyasztást.
Epres-spárgás saláta laktózmentes mozzarellával

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók 4 személyre

  1. A spárgát jól tisztítsuk meg, majd vágjuk le a fás végeit, illetve ha szükséges, akkor egy zöldséghámozóval is tisztítsuk meg az alját pár cm magasságig. Ezután enyhén sós és cukrozott, forró vízben főzzük roppanósra 3-4 perc alatt. Majd azonnal hűtsük le jéghideg vízzel.
  2. Az epret, a laktózmentes mozzarellákat és a spárgát daraboljuk fel.
  3. Egy keverőtálba tegyük a spárgát, az epret és a laktózmentes mozzarellákat, majd keverjük össze az olívaolajjal és a balzsamecettel. Használhatunk egyéb gyümölcsecetet is, de az eper a balzsamecettel alkotja a legnagyszerűbb párost. Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a Szarvasi Mozzarella!

www.szarvasimozzarella.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top