Gasztro

Milkát vegyenek! 100 forint a mogyorós Milka csoki a NAV-nál

Ezt is megértük, talán még ilyen sem volt, hogy az adóhivatal mogyorós Milka csokit kínáljon. Darabját 100 forintért. Igaz, mindezt árverés formájában teszi, ráadásul összesen 5000 darab csokiról van szó. Na, ki kéri?

Az nem új keletű, hogy az adóhatóság rendszeresen meghirdeti az adóeljárások során a birtokába került ingatlanokat, ingóságokat, tartós élelmiszereket, háztartási gépeket stb., de arra, hogy 500 tábla mogyorós csokit értékesítsen, még nem nagyon volt példa. A teljes mennyiség kikiáltási ára 50.000 forint, amelyből egyszerű számítással következik, hogy a Milka csokik darabja 100 forint.

A NAV kiírása értelmében tételenként tehát 500 tábla csokit kínálnak, ugyanakkor 10 ilyen csomaggal rendelkeznek, úgy tűnik az egyik adóeljárás során összesen 5000 ezer tábla csokit foglalhattak le. A csokira tíz lehetséges vásárló jelentkezését várják. Viszont meglehetősen gyorsan kellene dönteni róla, ugyanis az árverést június 9-én rendezi az adóhivatal. És akad még egy “szépségfolt”: a csokoládék szavatossága szeptemberben lejár.

Egyébként úgy tűnik, a szóban forgó csokicsomag nem igazán kapós, mert azokat már május közepén meghirdették, vásárlók viszont azóta sem jelentkeztek.

Fotó: Milka
Fotó: Milka
(VS.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top