Volt egy időszak az életemben, amikor szinte napi rendszerességgel sütöttem kenyeret. Emlékszem, milyen kemény munka volt kitapasztalni a hozzávalók megfelelő arányát, az ideális kelesztési és sütési időt. Akkoriban a kedvencem az olívás-diós kenyér volt, de sütöttem például szódás kenyeret és magvas veknit is. De az én harmatos kis próbálkozásaim sehol sincsenek a most következő alkotásokhoz képest. A Konel bread Facebook- és Instagram-oldalán igazi kenyércsodákat lehet találni. Szerintem nekem nem lenne szívem beléjük harapni, de nézegetni azért tök jó őket.
További cikkek kenyér témában az NLCafén:
- Hogyan marad sokáig friss a kenyér?
- Bögrés kenyér dagasztás nélkül
- Többé nem penészedik meg a kenyér
- Mit csinálj a megmaradt száraz kenyérrel? Készíts belőle finom süteményt!