Gasztro

Eláruljuk, mi a nyár itala: görögdinnye mámoros csavarral

Egy igazi nyári koktél kicsit édes, hűsítő és egészen biztosan kerül bele a legnyáribb gyümölcsből, a görögdinnyéből is!

A görögdinnye íze gyakorlatilag teljesen összeforrt a nyárral valószínűleg június első hetében már mindenki egy árnyas balatoni partszakaszon szeretné köpködni a magokat, amíg az édes dinnyelé összeszárad az állán.

Eláruljuk, mi a nyár itala: görögdinnye mámoros csavarral

Persze, ha épp nincs lehetőségünk vízparton pihenni, otthon is ehetünk dinnyét vagy még inkább készíthetünk magunknak ütős, dinnyés koktélt! Úgy tűnik, 2016 nyarának slágere most a dinnyés pezsgő, ami lényegében összeturmixolt dinnyéből és pezsgőből áll, de ez véletlenül se hangozzék szemrehányásnak ha ez a kettő benne van, az égvilágon semmi sem hiányzik belőle.

Azért persze lehet fokozni az örömöket: ajánlják például agávésziruppal (a még édesebb ízekért) vagy lime-lével is, ezektől egyébként még gazdagabb lehet az ital.

Eláruljuk, mi a nyár itala: görögdinnye mámoros csavarral 

Voltak, akik ezt is továbbgondolták, és a kész koktélból pálcikás jégkrémet fagyasztottak ennél pedig egyáltalán nem tudnánk jobb ötletet elképzelni!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top