Gasztro

Tökéletes téli vendégváró: mini töltött burgonyák

Ezek a krumplik szinte megcsinálják magukat, neked alig kell ügyeskedned velük, elég csak nézni, ahogy aranybarnára sülnek – először és másodszor is!

Ha olyan vendégváró finomsággal készülnénk, ami gyorsan megvan, nincs vele sok meló, és még az alapanyagokhoz sem kell a fél fizetést elköltenünk, akkor megtaláltuk, mert ilyen tényleg létezik.

A fő alapanyag a krumpli, ez nagyjából mindig van otthon, és még az is tudja kezelni, aki amúgy nem szokott hétvégente hobbiból szuvidálni.

Tökéletes téli vendégváró: mini töltött burgonyák

Az apró krumpliszemeket először egy alufóliával bélelt tepsiben megsütjük (itt még tényleg SEMMI dolgunk nem volt ezzel a recepttel) aztán levágjuk a krumplik tetejét és alját, kivájjuk őket, és ezeket mind szépen összeaprítjuk. Ebből lesz a töltelék! Jön még bele sajt, tejföl, ízlés szerint bacon, némi újhagyma, aztán visszatöltjük őket a krumplikba, és mehetnek is vissza a sütőbe.

Hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon finom!

Még több isteni vendégváró falatka az NLCafén:

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top