Gasztro

Könnnyű, villámgyors falatkák: sajtkrémmel-spenóttal töltött gombafejek

Köretnek, vendégváró falatkának, de még csak úgy elmajszolgatni is jók lehetnek ezek az istenien krémes töltelékkel megtöltött gombafejek!

A töltött gombafejekről hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy ez egy őrületesen melós, szuperbonyolult fogás, pedig valójában csak pazar látvány sejteti a sok konyhai munkát.

Könnnyű, villámgyors falatkák: sajtkrémmel-spenóttal töltött gombafejek 

Ehhez a krémsajtos-spenótos töltelékkel elkészített recepthez például biztosan nem kell sok idő: a gombák előkészítése mellett csak a krémet kell pikk-pakk összeállítani, aztán mehet is az egész a sütőbe, hogy ott már a hő elvégezze a munkát. És hogy mi kerül a gombafejekbe? Különlegesen lágy krémsajtos, spenótos keverék természetesen jó fokhagymásan.

A legjobb pedig az apró trükk a végén: össze kell keverni parmezánsajtot némi durva kenyérmorzsával, így a gombafejek tetején ropogós, sajtos réteg is képződik. Egyszerűen tökéletes!

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top