Aki zabkását szokott reggelizni, az tudja, hogy ebédig nyoma sincs az éhségnek. Ezért – és persze azért is, mert isteni finom és krémes – a zabkása az egyik legjobb választása reggelire. De mi a helyzet, ha nincs 20 percünk reggelente arra, hogy a tűzhely fölött kavargassuk a zabkásánkat?
Íme egy zseniális trükk, aminek hála 3-4 reggel is élvezhetjük a zabkását, úgy hogy csak pár percet szántunk az elkészítésére: nincs más dolgunk, mint előre megfőzni egy jó nagy adagot a kedvenc zabkása-variációnkból, majd egy muffinformában hagyni dermedni, végül pedig lefagyasztani. Egy légmentes zacskóban tárolva hetekig eláll, ha pedig enni szeretnénk belőle, csak kikapunk kettőt-hármat a mélyhűtőből, és felmelegítjük a mikróban. A kedvenc feltéteinkkel kiegészítve pont olyan lesz, mintha épp most készítettük volna!
Forrás: Popsugar