Gasztro

Ha nincs mit nassolnod, készíts isteni banános-mogyoróvajas falatokat, étcsokiba mártva!

El tudsz képzelni jobb dolgot, mint a banán, a mogyoróvaj és a csoki találkozása?

Diétásnak ugyan nem neveznénk, egészségesnek viszont igen ezeket az isteni falatokat: a banán szuper káliumforrás, a mogyoróvajjal kiegészülve igazi energiabomba, na és itt van még az étcsoki is, ami pedig nagyszerű antioxidáns. Ha nincs otthon nassolnivaló, ebből a három hozzávalóból viszont akad, akkor máris láss neki ezeknek a mennyei, mogyoróvajjal töltött, étcsokiba mártott banánszendvicseknek!

Mogyoróvajas-banános falatok, étcsokiba mártva

Ha nincs mit nassolnod, készíts isteni banános-mogyoróvajas falatokat, étcsokiba mártva!

Hozzávalók:

6 személyre

  • 3 nagyobb banán
  • fél csésze mogyoróvaj
  • fél csésze étcsoki chips
  • 1 ek. kókuszolaj

Elkészítés:

  1.  Karikázd fel a banánokat, kend meg őket mogyoróvajjal, majd illeszd össze belőlük a szendvicseket. Szúrj mindegyikbe fogpiszkálót, és egy órára tedd őket hűtőbe dermedni.
  2. Az egy óra leteltével olvaszd fel a csokit egy kis kókuszolaj segítségével! Ebben mártsd meg félig a banános falatokat, majd ismét tedd őket hűtőbe egy órára. Már el is készültél ezzel a mennyei édességgel, amit élvezhetsz azonnal, vagy hűtőben, légmentes tárolóban 2 hétig is tarthatsz!

Forrás: Goodful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top