Gasztro

Illatos és elegáns: fahéjas-csokis sült alma

Egy tányér forró leves után nem is kell már más, mint egy fahéjtól illatozó, roppanós tésztába bugyolált alma.
Illatos és elegáns: fahéjas-csokis sült alma

Előre össze lehet állítani, majd a hűtőben tartani, hogy pont akkor készüljön el, amikor a család az utolsó csepp levest kanalazza ki a tányérjából.

Ha nincs otthon alma, körtével is pont ilyen egyszerűen elkészíthető.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
  • 4 egyforma alma
  • 2 kk fahéj
  • 2 ek cukor
  • 5 dkg étcsokoládé
  • 3 dkg mazsola
  • 3 dkg darált dió
  • 1 tojás a lekenéshez

Tovább a teljes recepthez >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top