Mivel a tortillalapok közé általában avokádó, bab és különféle csípős, húsos raguk kerülnek, biztosan nem jutott még eszünkbe, hogy könnyed, édes krémmel töltsük meg őket. Pedig a dolog elég praktikus: ha a tortillalap adja a tésztánkat, szinte semmi dolgunk nincsen, csupán annyi, hogy az előre elkészített lapokat megszórjuk egy kis fahéjas cukorral, és egy muffinformába tömködve őket kis kosárkákat süssünk belőlük.
A kosárkákba aztán bármi kerülhet – itt édes, tejszínes krém és friss erdei gyümölcsök teszik ellenállhatatlanul gusztává!
Hozzávalók:
A kosárkákhoz:
- 3 tortillalap
- 2 evőkanál olvasztott vaj
- 1/4 csésze cukor
- 1 evőkanál fahéj
A krémhez:
- 1 csésze zsíros tejszín
- 2 evőkanál cukor
- 1 teáskanál vaníliakivonat
A tetejére:
- friss gyümölcsök