nlc.hu
Gasztro
Szilveszteri menőség: így készül a pezsgőzselé

Szilveszteri menőség: így készül a pezsgőzselé

Pohárból inni a pezsgőt – olyan 2016! 2017-et köszöntsd izgalmas pezsgőzselével!

Próbáltad már a vodkazselét? Van egy jó hírünk, aminek a szilveszteri házibuli előtt különösen örülhetsz: pezsgőből is készíthetsz zselé formájú shotokat, amitől tuti minden vendéged dob majd egy hátast! Ennél menőbben nem is indulhatna 2017 – mutatjuk, hogyan készítsd!

Szilveszteri menőség: így készül a pezsgőzselé

 Amire a pezsgőzseléhez szükséged lesz:

  • 2 csésze forró víz
  • 4 csomag ízesítetlen zselatin
  • 1 üveg krémszóda
  • 3/4 üveg pezsgő

Így készítsd el a pezsgőzselét:

 

  1. A forró vízben oldd fel a zselatint, majd hagyd hűlni pár percet.
  2. Öntsd hozzá a krémszódát és a pezsgőt.
  3. Minimum 3-5 órát pihentesd a hűtőben.

 Extra tipp: ha a boltban nem találsz krémszódát, készítsd el házilag: keverj össze szódát, vaníliaszirupot és egy kis tejszínt!

Tasty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top