Garnélás csodatortilla kosárkában

nlc | 2017. Január 11.
Ropogós, krémes, garnélás, tökéletes! Ezt a látványos, mégis pofonegyszerű finomságot muszáj kipróbálnotok – előételnek, partifalatnak, de még könnyű vacsorának is tökéletes.

Jó, tudjuk, hogy a garnéla nem éppen az a hozzávaló, ami mindig ott figyel a mélyhűtőben, de a tengeri herkentyűk rajongói néha igazán megengedhetik maguknak, a többiek pedig elkészíthetik akár csirkével is!

 

A látványos finomság alapja a tortillakosárka, amivel aztán tényleg semmi dolgunk: az előre elkészített lapokat megvajazzuk, felvagdossuk, és egy muffinformában 10 perc alatt kosárkákat sütünk belőlük. Ebbe kerül a krémes, fűszeres avokádósalsa, a tetejére pedig a ropogós rákocskák.

Ebben a videóban részletesebben megfigyelheted, hogyan készül:

Hozzávalók:

A kosárkákhoz:

A rákhoz:

Az avokádós salsához:

 

BuzzFeed

Exit mobile version