A lasagne nem véletlenül az olasz konyha egyik legnépszerűbb étele, de tény, hogy kissé macerás jól elkészíteni ezt a meglehetősen bonyolult fogást. Ezek a lasagnetekercsek viszont pofonegyszerűek: a csirkét kisebb csíkokra vágjuk, majd fűszeres panírban kisütjük – ezeket fogjuk némi paradicsomszósz és mozzarella társaságában beletekerni az előre megfőzött lasagnetésztába. A kis tekercseket aztán szépen egymás mellé rakjuk egy tepsibe, leöntjük a maradék paradicsomszósszal, megszórjuk parmezán sajttal, és mehet a sütőbe!
Vigyázat, mert ha ezt a videót megnézzük hozzá, azonnal el akarjuk majd készíteni:
Hozzávalók:
(4-6 főre)
- 0,5-1 kg csirkemellfilé
- só és bors
- 2 csésze liszt
- 2 tojás
- 2 csésze zsemlemorzsa zöldfűszerekkel
- 1 doboz lasagnetészta megfőzve
- mozzarella
- 1 üveg fűszeres paradicsommártás
- parmezán sajt