Gasztro

Van egy kütyü, ami gombát csinál a retekből

Bemutatjuk a háztartási eszközt, ami egyetlen céllal született meg: hogy a béna, unalmas retkeidből cuki, a Super Mario világából kölcsönzött gombákat csináljon.

Ha eddig nem tudtad, mi hiányzik az életedből, ne törd tovább a fejed, megvan a válasz: a retekátalakító, gombásító csodakütyü az! Egy dolgot tud, de azt jól, az az egy dolog pedig egészen fantasztikus.

Van egy kütyü, ami gombát csinál a retekből

A retket biztosan mindenki unásig ismeri… dagadt csepp formájú, leveles, fakó téglaszínű zöldség. Hányszor kívántuk már, hogy legalább egy kicsit legyen pofásabb, olyan zöldség, amire végre tényleg jó ránézni – mint például egy gomba. Van kalapja, néha pöttyös is, hetyke már!

Van egy kütyü, ami gombát csinál a retekből 

Hála istennek, a Ravanello névre keresztelt tárgy képes a retket gombává alakítani – csak retket és csak gombává, de mégis ki vágyna még ennél is többre? Az egyszerű, kompakt eszköz egy teljes retekszobrász-készletet rejt: kialakítjuk a retek belső részéből a szárat, a púpos, téglaszín rész marad a kalap, amibe aztán a speciális vésőeszköz segítségével vághatunk apró pettyeket. A saját kézzel végzett jó munka öröme már igazán csak a hab a tortán!

És mindezt 12 dollárért vágják utánunk – hülye, aki nem rendelni meg most azonnal!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top