
Készülj fel, hogy ha kipróbálod az avokádós hummuszt, nehezen fogod rávenni magad, hogy visszatérj a natúr hummuszhoz! Avokádóval kiegészítve ugyanis olyan krémes állagot és lágy ízt kap a csicseriborsós–szezámos krém, amiről nem is álmodtál volna! Márthatsz bele zöldségeket, kenheted a szendvicsedre, ez a krém tuti, hogy bárhogy a kedvenced lesz!
Avokádós hummusz

Hozzávalók:
1-2 adaghoz
- 1 érett avokádó
- 3 ek. natúr hummusz
- egy fél citrom frissen kifacsart leve
- 1/8 tk. tengeri só
- friss koriander a díszítéshez
Elkészítés:
- Bontsd fel az avokádót, és vágd össze apró darabokra.
- Az avokádót, a hummuszt, a citrom levét és a sót mind tedd egy aprítógépbe.
- Nagyjából 1 percen át dolgoztasd a gépet, hogy összeálló, sima krémet kapj.
- Tálald friss korianderrel megszórva, pitával, pirítóssal vagy zöldségekkel. Jó étvágyat!
