Gasztro

Így készíts avokádós hummuszt, 4 hozzávalóból!

Nem tudsz dönteni avokádókrém és hummusz között? Készíts avokádós hummuszt!

Készülj fel, hogy ha kipróbálod az avokádós hummuszt, nehezen fogod rávenni magad, hogy visszatérj a natúr hummuszhoz! Avokádóval kiegészítve ugyanis olyan krémes állagot és lágy ízt kap a csicseriborsós–szezámos krém, amiről nem is álmodtál volna! Márthatsz bele zöldségeket, kenheted a szendvicsedre, ez a krém tuti, hogy bárhogy a kedvenced lesz!

Avokádós hummusz

Így készíts avokádós hummuszt, 4 hozzávalóból!

Hozzávalók:

1-2 adaghoz

  • 1 érett avokádó
  • 3 ek. natúr hummusz
  • egy fél citrom frissen kifacsart leve
  • 1/8 tk. tengeri só
  • friss koriander a díszítéshez

Elkészítés:

  1. Bontsd fel az avokádót, és vágd össze apró darabokra. 
  2. Az avokádót, a hummuszt, a citrom levét és a sót mind tedd egy aprítógépbe.
  3. Nagyjából 1 percen át dolgoztasd a gépet, hogy összeálló, sima krémet kapj.
  4. Tálald friss korianderrel megszórva, pitával, pirítóssal vagy zöldségekkel. Jó étvágyat!
Így készíts avokádós hummuszt, 4 hozzávalóból!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top