Ha valaki imádja a vörösbort és a kávét is, talán kiugrik a bőréből, mikor meghallja, hogy megérkezett a vörösborba áztatott kávé, de kérdés, hogy vajon tényleg jó-e nekünk?
A Molinari Private Reserve kávézó fejlesztette ki a speciális kávét, amit vörösborral együtt pörkölnek, így a szokásos adag koffein mellé vörösboros illat és íz is tárul, némi áfonyás beütéssel, állítólag.
Emellett persze megmarad a telt kávéíz is, szóval nem úgy kell elképzelni a dolgot, mintha beleöntöttük volna a Cabernet Sauvignont a kávéba, aztán jól összemikróztuk volna az egészet. Berúgni persze nem fogunk tőle: a vörösbor csak az ízélményt szolgálja, a kávénak valójában nincs alkoholtartalma.
Innen egyébként meg is lehet rendelni a különleges kávékeveréket.