Csirkemellreceptek – a 4 legjobb dolog, ami a csirkével történhet

nlc | 2017. Április 26.
A legtöbbünk hűtőjében vagy fagyasztójában mindig van otthon, de a rántott csirkemellet már nagyon unjuk. Megmutatjuk, hogyan lehet változatos és villámgyors vacsorát készíteni négyféleképpen. Szenzációs csirkemellreceptek következnek.

A csirkemell az egyik Jolly Joker a konyhában. Számos fűszerrel, szósszal variálhatjuk, ráadásul egészséges is, így a diétába is könnyen beilleszthető. Nincs olyan köret, ami nem állna jól neki, és kezdő szakácsok is bátran elkészíthetik, mert szinte garantált a siker. Egy dolog bukhatunk el, ha túlsütjük és kiszárítjuk. Jöjjön négy szuper csirkemelles recept. 

Csirkemell a világ minden tájáról

Ha a hét minden napján csirkemellből készítünk vacsorát, akkor is izgalmas lenne minden esténk, hiszen a világ bármely nemzetétől szerezhetünk ihletet az elkészítésükhöz. A távol-keleti konyha rajongói dobják fel curryvel vagy narancsos-szezámaggal a csirkemellet, ami ráadásul paleo is. A retró ízek kedvelői pedig készíthetik a csirkemellet baconbe tekert tormás krémsajttal. Az olasz konyha rajongói pedig egyszerűen öntsék nyakon bazsalikomos paradicsomszósszal és már mehet is a sütőbe.

Brokkolis, csirkés tészta

Hozzávalók:

Elkészítés:

 Csirkemelltaco

 Hozzávalók:

Elkészítés:

 Joghurtos csirkemellsaslik

 Hozzávalók:

Elkészítés:

 Csirkemell mediterrán szósszal

 Hozzávalók:

Elkészítés:

Gyors vacsorák!

Exit mobile version