
olasz ételek


11 tipp, hogy tökéletesre sikerüljön a lasagne + egy isteni recept

Tényleg megesszük az áldozati bárányt és a húsvéti nyulat? Igen

Cucina povera: máig imádja a világ a szegény dél-olaszok ételeit

A focaccia újabban nem étel, hanem művészet

Süti hatalmas manduladarabokkal: a cantucci borba mártogatva az igazi

Mandulás szerelmünk, az amaretti – de melyik recept működik?

A bolognai ragu helye nagykönyv szerint a lasagnéban van

A fiú cukkinivirágból úgysem lesz termés, egyétek meg inkább!

Rakott krumplik Európában: mind más és mind finom

Így készül az igazi carbonara spagetti

Egyszerű de nagyszerű darált húsos fogások, amiket mindenkinek ismernie kell

Hétvégi menü: nagyszerű olasz fogások jönnek

Meghökkentő tények a parmezánról

Gianni étterme, a Pomo D’oro a világ legjobb olasz helyei között

Itt az új gasztroőrület, a kék spagetti

Csirkemellreceptek – a 4 legjobb dolog, ami a csirkével történhet

3 izgalmas tavaszi tészta, hogy ne csak carbonarát főzz!

A tésztát is tésztával

Olaszországi földrengés – sértetlenül emelték ki a romok alól a kislányt – videó

Könnyű nyári desszert: olasz citromtorta

Az olasz konyha kedvencei: bolognai ragu és lasagne

Így főzz olaszosan – a toszkán konyha alapjai

Így készül az olasz klasszikus, a tökéletes panzanella
