A várva várt eperszezon alatt kár lenne az epret csak az édességekbe vagy a reggeli joghurtba tartogatni! Főételekben, salátákban ugyanolyan jól működik, mint desszertekben. Akár a hagyományosan paradicsommal készített, mexikói pikáns salsasalátába is becsempészhetjük – az eredmény mennyei lesz!
5 hozzávalós epersalsa
Hozzávalók:
- 500 g eper, apróra vágva
- 1 jalapeno paprika, felaprítva
- egy fél lila hagyma, apróra vágva
- 2/3 csésze friss koriander
- 1 lime leve
- egy csipet só, bors
Elkészítés
Az összes hozzávalót dobd egy tálba és laza mozdulatokkal keverd össze. Sózd, borsozd ízlés szerint. Ha édesebb salsára vágysz, egy kis mézzel is kínáld meg! Fogyaszd tortillachipsszel vagy pitával. Jó étvágyat!