Gasztro

Ez a hős csirkefalatokat akart enni, Twitter-rekordot döntött

Új rekordot döntött kedden a Twitteren egy amerikai kamasz, akinek az üzenetét a legtöbben osztották meg a Földön, maga mögé szorítva olyan sztárokat, mint Ellen DeGeneres, Barack Obama vagy Kim Kardashian.

A 16 éves Carter Wilkerson április 5-én tette ki #carterjwm oldalára a Wendy’s gyorsétteremlánccal váltott üzenetét, amelyben megkérdezte, hány megosztásra lenne szüksége, hogy egy évig ingyen kapja a csirke nuggets-et.

“Tizennyolcmillióra” – válaszolta az étteremlánc.

A “Segítsetek! Egy srác, akinek szüksége van a csirkefalatjaira” szöveg kíséretében közzétett üzenetváltást keddig több mint 3,4 milliószor osztották meg, többször, mint az Ellen DeGeneresnek a 2014. évi Oscar-díjátadón készült, Twitterre kitett selfie-jét.

Carter Wilkerson még messze van a 18 millió megosztástól, de a Wendy’s már hozzájárult, hogy egy évig ingyen kaphatja a ropogós csirkefalatokat. A cég ezenkívül 100 ezer dollárt adományoz a Nevada szövetségi állambeli Junóban élő gimnazista által támogatott alapítványnak.

A nagy sikertől elképedt kamasz a The New York Timesnak elmondta, hogy csak saját néhány tucatos megosztási rekordját akarta megdönteni. Twitter-oldalának immár több mint 105 ezer követője van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top