Hiába szereti az ember a dobostortát és a vörösboros marhapörköltet, azért viszonylag ritkán jut eszébe, hogy valamilyen módon ötvözze ezt a két fogást. A modern világ valamiért mégis imádja a fura ételhibrideket, szóval már meg sem lepődünk a bizarabbnál bizarabb kombinációkon.
A sydney-i Guilty névre keresztelt burgerező mégis túllőtt kicsit a célon, mikor megpróbált három népszerű kaja házasításából nagy street food dobást csinálni. A sült csirkés rámenburger a klasszikus hamburgereket, a tésztás leveseket és a csirkehúst ötvözi egy elég visszataszító alkotásban, melynek lényege, hogy a csirkehús eleve a hullámos tésztában van kirántva, úgy kerül a bucik közé.
A fogás igazából már ránézésre sem valami étvágygerjesztő, szóval tényleg ideje lenne már leállni a cronut indította hibridétel-őrülettel – döntsük el, hogy sült csirkét, ráment vagy hamburgert akarunk enni, és azokat, az ég szerelmére, csináljuk már jól!