A győztes húsgolyót a Kanálgép food truck séfje, Szalai Dezső készíti. Azt írja róla a Food Truck Show szervezőinek közleménye, hogy Szabó egész életében a tökéletes húsgolyót kereste. “Minden külföldi útján megkóstolta az adott ország fasírtjait, húsgolyóit, majd 2016-ban létrehozta a saját guruló konyháját.” Azóta tökéletesítette a mexikói lime-os babos mártását.
A legjobb büfékocsinak a Che-Che food truckot választották a helyszínen. A hely magát nemburgerezőként definiálja, szendvicseket készítenek, sok és jó minőségű hússal.
A májusi Food Truck Show-n minden évben megválasztja a közönség az év legjobb food truckját, ebben a kategóriában győzött most a Kanálgép és a húsgolyó. A Magyar Street Food Egyesület is átad egy szakmai díjat annak az autónak, amelyik az adott évben a legfelkészültebb és a legjobb kiszolgálást nyújtja vendégeinek, ők pedig a Che-Chét díjazták.