Gasztro

Készítsd a rablónyársat lazaccal!

A nyár egyik kedvenc grillétele kicsit újragondolva: rablógyárs lazaccal!

Ha nem szeretjük a nehezebb húsokat, rajongunk a halételekért, vagy egyszerűen valami más, könnyedebb ízre vágyunk, próbáljuk ki a klasszikus rablónyárs lazaccal felturbózott változatát! Mert a lazac ugyanúgy isteni lesz a grillen, ráadásul szupergyorsan elkészül, és nagyon boldoggá teheti azokat, akik a forró nyári napokon nem annyira kívánják a zsíros kolbászokat és tarjaszeleteket.

Ha nincs lehetőségünk grillezni, otthon, sütőben is elkészíthetjük!

Készítsd a rablónyársat lazaccal! 

Hozzávalók:

  • 35 dkg lazacfilé
  • 1/4 lilahagyma
  • fél-fél piros, sárga és zöld kaliforniai paprika
  • olíva olaj
  • só és bors
  • 1 citrom

 

A lazacot és a zöldségeket vágjuk fel kockákra, majd húzzuk fel a nyársakra. Kenjük be őket bőven olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és dobjuk a grillre, míg meg nem puhulnak – de vigyázat, ne süssük túl a halat!

Ha elkészült, facsarjunk rá friss citromlevet, és azonnal fogyasszuk!

 

TheViewFromGreatIsland

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top