Gasztro

Ezzel az egyszerű trükkel megóvhatod a jégkrémet a túlfagyástól

Többet nem kell csalódnod a mélyhűtött jégkrémben – mutatjuk, milyen módszerrel kerülheted el a túlfagyást!

 Elég lehangoló tud lenni, mikor alig várjuk, hogy nekiessünk a fagyasztóban pihenő jégkrémnek, ám az túl keményre fagyott ahhoz, hogy élvezhessük. Ha te sem akarod többé a kiskanaladdal bányász módjára csákányolni a fagyit, vesd be ezt a trükköt!

Ezzel az egyszerű trükkel megóvhatod a jégkrémet a túlfagyástól

 A túlfagyás általában a már felengedett, kicsit megolvadt fagyival fordul elő, amikor az visszafagy. Bár visszafordítani a folyamatot nem lehet, megelőzni igen: nincs más dolgunk, mint a megkezdett fagyisdobozt fejjel lefelé tárolni a mélyhűtőben, így az olvadt rész nem rontja el a még krémesen maradt jégkrémet.

 popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top