Tavaly rengeteg galaxisos édességet láthattunk már, de úgy tűnik, a galaxisjégkrémnek csak az idei nyáron érkezett el az ideje. A különleges desszert először 2016-ban tűnt fel, akkor egy tehetséges Li-Chi Pan nevű hobbicukrász mutatta be az Instagramon, de azt sajnos nem fűzte hozzá, hogyan kreálta meg a jégkrémet.
Most azonban újra feltűnt a galaxisos csoda, ezúttal az instán Naturally.Jo néven posztoló fiatal gasztroblogger, aki viszont azt is elárulta, hogy a jégkrémhez a következő alapanyagokat használta fel: kókusztej, kókusznektár, pillangóborsó-tea (ez adja a lilás színt) és áfonyalé (ez meg a kéket). Ez egyébként a vegánoknak és egészséges életmódot élőknek is szuper hír lehet.
Sajnos még egyik nagy cég sem kezdte el a galaxisjégkrémek nagyipari gyártását, de ha valaki eléggé elkötelezett, kikísérletezheti otthon a saját verzióját!