A spenót örök kedvencünk: nemcsak nagyon finom és sokszínűen elkészíthető, de igazi szuperkaja is! Ebben a receptben az articsókával lép frigyre – ha még nem próbáltad ezt a különleges zöldséget, ez megfelelő alkalom lesz, hogy megismerkedj vele. Íme egy könnyen és gyorsan elkészíthető, mégis kiadós vacsora, a spenótos-articsókás sült ravioli.
Hozzávalók:
- 220 g krémsajt
- 1 és 1/2 bögre reszelt mozzarella
- 140 g főtt spenót
- 450 g articsókaszív
- 1/2 bögre reszelt parmezán
- 3/4 bögre tejföl
- 1 bögre tej
- főtt ravioli
Elkészítés:
- Keverd össze az összes hozzávalót egy nagy tálban.
- A keverékkel kezdj el kikenni egy tepsit, majd rétegezd rá a raviolit. Erre jöhet még egy réteg krém, még egy adag ravioli, és végül ismét krém.
- 190 fokos sütőben 30-35 percig süsd. Jó étvágyat!
Forrás: Tasty