Gasztro

Édes és mámorító a proseccós fánk

Megérkezett a fánk, ami az édes sült tészta ízét a kedvenc olasz gyönyöző italunk zamatával vegyíti!

Az olasz proseccogyáros Ruffino és a fánkokat készítő The Doughnut Project közös szerelemgyerekeként született meg a proseccós fánk, amit a Nemzetközi Prosecco Nap (így van) alkalmából dobtak piacra. 

Édes és mámorító a proseccós fánk 

A The Doughnut Projecttől egyébként nem volt meglepő húzás az extrém íz: van már juharszirupos-szalonnás, céklás-ricottás vagy chilis-citromos fánkjuk is, sőt még a Subway szendvicsezővel együttműködve is csináltak fánkokat.

A proseccóval ízesített fánkokat sajnos csak limitált időszakban és csak New Yorkban árusítják, de ki tudja, talán a két kedvenc összeolvasztása annyira bejön majd, hogy máshol is elkezdik gyártani!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top