Gasztro

Mi lenne, ha Tarantino vagy Wes Anderson készítené a főzős videókat?

Híres rendezők filmjeinek stílusában készített egy művész látványos főzős videókat.

David Ma rendező ötlete akkor támadt, amikor az Instagramon szörfölve számos főzős videó jött vele szembe. Ahogy a művész Instagramján is látható, kedveli az igényes gasztrofotókat és -videókat.

„Mindegyik ugyanúgy nézett ki, semmi egyediség, ugyanabból a szögből vették fel őket, és még nagyon hasonló aláfestő zene is szólt alattuk” – mondta Ma.

A művésznek ekkor jutott eszébe, mi lenne, ha jól ismert rendezők stílusában készítene főzős videókat. Stábjával Ma három nap alatt leforgatta a videókat, melyek végeredménye magáért beszél.

 A kisfilmek zseniálisan eltalálják az egyes alkotók stílusát. A Tarantino Kill Billje inspirálta makarónis videónál csak úgy spriccel a paradicsomszósz, az Alfonsó Cuaron Gravitációját idéző filmecske kimért, lassú és lírai, épp mint a film, és Wes Anderson stílusát is csodásan visszaadják a rózsaszínes, bohókás, egyedi kameramozgású képek.

Business Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top