Linda Miller Nicholsonnak megoldást kellett találnia, mivel a fia nem volt hajlandó akármit megenni. A kreatív anyuka ezért úgy döntött, a hétköznapi tésztaételeket fogja feldobni egy kis trükközéssel.
„Rájöttem, hogy mindenféle zöldséggel és fűszerrel elképesztően színes tésztákat tudok csinálni” – mondta a Mashable-nek adott nyilatkozatában.
Linda többek között olyan, az élelmiszeriparban is alkalmazott természetes színezőanyagokat használ a színes tészták előállításához, mint a céklalé, de bizonyos színek kikeveréséhez például aktív szenet is bevetett.
Ez azonban még csak a kezdet, az így elkészült alapanyagok felhasználásával ugyanis sok mindent készít, a szivárványszínű tagliatellétől a különböző mintákkal ellátott ravioliig bezárólag.
Ha pedig valakinek nem elég a színes étel, Linda különböző mintákat is képes belevarázsolni a tésztáiba a pöttyöstől a csíkoson át a skót kockásig.
Egy ilyen színes ebédre mi is bármikor beneveznénk!