Gasztro

Majdnem meghalt az anya egy penészes hamburger miatt

Négy gyermeke végignézte a rohamot.

A 23 éves Shanie Granfield az egyik neves gyorsétteremben vásárolt egy hamburgert, amikor azonban beleharapott a szendvicsbe, anafilaxiás sokkot kapott, és fuldokolni kezdett, a gyermekei szeme láttára. A fiatal  anya allergiás a penicillinre, a hamburgerzsemle pedig penészes volt, ez váltotta ki nála a rohamot.

A nő hat antihisztaminnal próbálta csillapítani a rohamát, míg a mentők a helyszínre értek. Az orvosok monitorra kapcsolták, ugyanis félő volt, hogy a szélsőséges allergiás reakció következtében megállhat a szíve. Bár hamarosan összeszedte magát, orvosai figyelmeztették, hogy hetekbe telik majd, mire teljesen regenerálódik a szervezete a roham után.

Granfield másnap panaszt tett a gyorsétteremnél, egy héttel később pedig postán küldtek neki egy bocsátnatkérő üzenetet és egy 50 font (vagyis nagyjából 17 ezer forint) értékű kupont. A nő undorítónak tartja mindezt, ugyanis minimum személyes bocsánatkérést várt volna el, illetve azt, hogy a cég tegyen ígéretet a gyártási folyamataik felülvizsgálatára, ezzel biztosítva, hogy többé nem fordul elő ilyesmi az éttermeikben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top