Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét mint alapanyagot. A résztvevők meg is leshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.
A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztroszakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra.
Lássuk, kik vesznek részt a rendezvényen:
- a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),
- a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),
- a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),
- a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),
- a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),
- Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 Top 10 Legjobb Étterem egyike),
- Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),
- Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),
- Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine-jelölt,
- Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine-jelölt,
- Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar),
- Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete.
A rendezvény során az interaktív Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket. A kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát.
Az Atelier élményről készült beharangozó videó itt tekinthető meg:
Bővebb információ: www.nespresso.com/atelierbudapest