Gasztro

Most te is elkészítheted Harry Potter szerelmi bájitalát

Valentin-nap elmúlt, de az igény a csodára továbbra sem.

 

Ha hiányzik a varázslat a szerelmi életedből, a sütis videóiról elhíresült YouTube-sztár, Rosanna Pansino megoldással szolgálhat, elkészítette ugyanis a Harry Potter-univerzumból ismerős szerelmi bájitalt.

Italok a Harry Potter-könyvek világából. (Fotó: Getty Images)

A közel magyarországnyi feliratkozóval rendelkező lány elmondta, hogy a bájitalnak mindenki számára más illata kell, hogy legyen – ez jellemzően olyan dolgokat jelent, amelyeket az illető nagyon vonzónak talál. Harry esetében a seprűviasz és Ginny Weasley haja volt ilyen, Hermione számára a könyvben a frissen nyírt fű és egy friss pergamen, míg a filmben a mentolos fogkrém illatát idézte meg (hiszen a szülei fogorvosok).

A bájital az Amortentia nevet viseli, és állítólag Voldemort úgy fogant meg, hogy az apja ezen ital hatása alatt volt, talán ezért lett olyan, amilyen…  Arra, hogy ennyire balul süljenek el a dolgok, kicsi az esély, azonban még Valentin-nap után is esedékes lehet választottunkat megkínálni egy ilyen ínycsiklandozó keverékkel. Óvatosan adagoljátok, hiszen neve ellenére az ital szerelmet nem, mindössze gerjedelmet adhat!

A kiemelt kép forrása: Rosanna Pansino YouTube 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top