Gasztro

Ezek a nők egy rakás pénzt keresnek azzal, hogy sokat esznek

Teletömni magunkat finomabbnál finomabb ételekkel, mégsem hízni egy dekát sem, és ráadásul még egy csomó pénzt is keresni vele. Nem hangzik rosszul, igaz? Megmutatjuk, hogyan csinálják mindezt a YouTube evősztárjai.

Talán bizarrnak hangzik, de szép számmal akadnak a világon emberek, akik azért követnek dekoratív nőket, mert a videóikon jókat esznek. Egészen pontosan óriási pizzákkal, sült krumplival és hamburgerrel tömik tele magukat, miközben nézőikhez beszélnek.

Mint például a japán származású Kinoshita Yuka, aki valóságos orvosi csoda. 40 kg-nál alig nyom többet, gyomra viszont annyit tud tágulni, hogy alkalmanként egy átlagos nőnél 66-szor többet képes enni. Egyik videóján például 62 hamburgert, 10 pitét, 3 kg tésztát, illetve tíz sajtburgert és teriyaki hamburgert, több mint 13 000 kalóriát vágott be egy étkezés alatt.

A YouTube statisztikái szerint 1,3 billió megnézésnél tartanak a videói. És mindezzel szépen keres is, hiszen a YouTube már fizet azoknak a vloggereknek, akiket 10 000-nél többen követnek. De valószínűleg az amerikai színésznő és énekesnő, Trisha Paytas is nagy összegeket keres azzal, hogy egy dekoratív bodyban eszi az olajos gyorséttermi csirkeszárnyakat. 

A szakemberek szerint sok ember számára szexuális fétisről van szó, különösen a férfi nézők vevők arra, ha csinos, fiatal nők tömik magukat a YouTube-on. Másoknak viszont a magányosság ellen jó ellenszer, ha vacsora közben mások evős videóit nézhetik. 

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top