Gasztro

Elege lett a srácnak, amiért folyton elírták a nevét a Starbucksban

Sajnos elég nehéz komolyan venni a srác panaszkodását, akit újra és újra elég obszcén módon keresztelnek át a Starbucks baristái.

„Elegem van, hogy minden nap egy g*cis lattéval a kezemben korzózok végig Edinburghon!” – szó szerint így akadt ki az a Cam nevű srác, akit a Starbucks baristái küldtek a plafonra, akik minden alkalommal a „cum” szócskát (angol szleng az ondóra, szó szerint inkább nem fordítanánk) biggyesztik a neve helyett a kávéspoharára.

„Starbucks, megtanítanád a baristáidnak, hogyan írjanak le egy A betűt?” – háborog tovább a srác, akit a twitterezők sem vettek túl komolyan – viszont annál jobban szórakoztak a problémáján. A posztját több mint 13 ezren lájkolták és 5 ezren osztották meg. Szóval végül egész jó reklámot csinált a Starbucksnak, és erre ő maga is rájött. „Oké, utolsó tweet: @Starbucks, ha valamivel honorálni akarjátok a reklámot, amit csináltam nektek, egy dél-afrikai útnak örülnék.”

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top