Gasztro

Ez a húsvéti nyúl kiveri nálad a biztosítékot

Picit komolyan vették a HÚSvétot abban a cseh élelmiszer-áruházban ahol egészen rendhagyó nyuszikat kínálnak a vásárlóknak. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a kattintást!

Húsvéti csokinyuszikkal Dunát lehet rekeszteni, fotós kollégánk tavaly példamutató elemzésben járta körül a témát.

Arra azonban még a magyar receptes fórumok és blogok legkeményebb veteránjai sem számíthattak, amit a Le & Co nevű cég egy, bizonyára rendkívül bizarr fantáziájú termékfejlesztője szabadított a világra. Mutatjuk a fotót:

Húsvéti nyúl – húsból. Nyami! (Fotó: Akcniletaky.com)

Bizony, itt kérem nem másról van szó, mint egy darált húsból megformázott húsvéti nyúlról! Az összetevők tanúsága szerint a nyuszi amúgy sertéshúsból készült, amit fűszerekkel és paprikával ízesítettek. A féktelen agyvelejű élelmiszeripari troll pedig még arra is gondolt, hogy a jószág szemeit fehér zsírkockákból formázza meg.

Őszintén reméljük, hogy szegény állat még a rémálmainkban sem kerül elő, előre sajnáljuk azokat a gyerekeket, akiknek enniük kell a jobb sorsra érdemes húsvéti nyúlból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top