Dobd fel az ebéded ezzel a könnyű és ropogós tonhalsalátával!

nlc | 2018. Április 24.
Mutatjuk a legfinomabb tonhalsalátát, amit eddig kóstoltál.

Te is odavagy az egyszerre krémes és ropogós dolgokért? Ez a tonhalsaláta mindkettőt tudja: a görög joghurtnak hála istenien krémes, a káposztának köszönhetően pedig izgalmasan ropogós. Pakold két teljes kiőrlésű szelet kenyér közé, és máris kész a tökéletes munkahelyi ebéd!

Ropogós tonhalsaláta

Hozzávalók (2 adaghoz):

Elkészítés:

Öntsd a tonhalat egy nagyobb tálba, és egy villával nyomkodd pürésre. Keverd hozzá a káposztát, a hagymát, majd a majonézzel és a joghurttal keverd krémesre. Ízlés szerint sózd, borsozd.

thekitchn

Exit mobile version