Te is odavagy az egyszerre krémes és ropogós dolgokért? Ez a tonhalsaláta mindkettőt tudja: a görög joghurtnak hála istenien krémes, a káposztának köszönhetően pedig izgalmasan ropogós. Pakold két teljes kiőrlésű szelet kenyér közé, és máris kész a tökéletes munkahelyi ebéd!
Ropogós tonhalsaláta
Hozzávalók (2 adaghoz):
- 1 konzerv tonhal, lecsepegtetve
- 2 csészényi friss fehér vagy lilakáposzta, felaprítva
- 1/4 csésze friss metélőhagyma
- 1 ek. majonéz
- 3 ek. görög joghurt
- só, bors
Elkészítés:
Öntsd a tonhalat egy nagyobb tálba, és egy villával nyomkodd pürésre. Keverd hozzá a káposztát, a hagymát, majd a majonézzel és a joghurttal keverd krémesre. Ízlés szerint sózd, borsozd.