Gasztro

Wossala Rozinával teszteltük a legjobb fagyizókat – videó

Ha jó fagyit akarsz, menj el egy kézműves fagyizóba! De melyikbe? Lassan minden sarkon nyílik egy, és ki tudja, hol adnak tényleg olyan minőséget, ami a fagyik ára alapján elvárható lenne. Kerestünk hát egy gasztrogurut, beültettük két mindenre elszánt fagyiimádó mellé, és kezdetét vette „A nagy fagyiteszt”.

Mivel igazán hitelesen szerettük volna vizsgálni a kézműves, a nem kézműves, sőt a szupermarketekben kapható fagylaltok minőségét is, összehoztunk egy vaktesztet Wossala Rozinával, aki nemcsak imádja, hanem érti is a hűsítő desszertek világát.

Könnyen lehet azonban, hogy a fagyizók leglelkesebb közönségének, a gyerekeknek egészen más ízlik, mint ami az erre szakosodott, ínyenc felnőtteknek. Megkértük hát Mimit és Lolát, segítsenek Rozinának eldönteni, melyik fagyira érdemes több száz forintot áldozni, egyáltalán jobban járunk-e, ha fagyizóban vesszük a fagyit, mint ha egyszerűen bemegyünk a legközelebbi szupermarketbe, és kivesszük a legkedvezőbb árú terméket. Mi szállítottuk a fagyikat, a lányok kóstoltak, pontoztak, Ti pedig drukkolhattok, vajon lesz-e olyan fagyi, amit mindenki 5-ösre értékelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top