Gasztro

Hernyót talált a mekis burgerén – videó

Sokkot kapott az apa, amikor egy éhes hernyót fedezett fel a gyorséttermi ételén.

A 27 éves Darren Bailey a dél-londoni Bromley-ben lévő egyik McDonald’s-tól rendelt ételt kiszállítással, de rossz vége lett az önfeledtnek induló falatozásnak. A fiatal apuka terhes feleségével és gyermekével éppen enni készült odahaza, amikor azt vette észre, hogy egy zöld hernyó majszolja a 460 kalóriás, szezámmagos hamburgerét.

Mint a biztosítási ügynökként dolgozó férfi elmondta: „Rendeltünk pár fogást a Mekinél, de végül többet kaptunk. Először a sült krumpliból falatoztunk, majd a nejem kinyitotta a Big Tasty burger dobozát. Először salátadarabkának gondoltuk a szezámmagos zsemlén lévő zöld színű valamit, de aztán az elkezdett mozogni. Ekkor jöttünk rá, hogy az bizony egy hernyó, jó 20 másodpercig bámultuk. A feleségem felfedezett pár apró harapásnyomot a burgeren, úgy tűnt, egy ideje már rágcsálta. Nem tudtam elhinni, ilyet még sose láttam, és fogalmam sincs, hogyan került oda. Közben a hernyó lassan elkezdett mozogni a szezámmagos zsemlén és folytatta az evést. Nyilvánvalóan nagyon éhes volt.” Darren mindezt videóra is vette. A hernyó nem volt még 2 centi sem, a férfi a hamburgerrel együtt a szemétbe dobta. „Körülbelül egy évig tartana, amíg átrágná magát a hamburgeren” – tette hozzá viccesen.

Darren megírta panaszát a gyorséttermi-láncnak, valamint az UberEats szállítási társaságnak, amely visszafizette a férfinek a szállítási díjat.

A McDonald’s szóvivője a következőképpen reagált „Az élelmiszerek minősége és biztonsága rendkívül fontos számunkra. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség-ellenőrzésre és szigorú szabványokat követünk, hogy elkerüljük a legapróbb hibákat is. Arra kértük az ügyfelet, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, hogy kivizsgálhassuk a történteket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top