Gasztro

Férgek másztak elő a tescós halból

Gyomorforgató élményben volt része a vásárlónak, az üzletlánc ígérte, kivizsgálja az esetet.

Ördöghalat vásárolt az angliai Doncaster egyik Tescójában a 32 éves Louis Ysser, ám amikor nekiállt curryt készíteni, azonnal elment az étvágya: a bepácolt haldarabokból élő, vörös színű, körülbelül 4 centi hosszú férgek bújtak elő. A pórul járt vásárló videóra vette a gusztustalan látványt.

Forrás: The Sun

Elmondása szerint a Tesco friss árukat kínáló halpultjáról szerezte be az ominózus ördöghalat, s alig volt 20 percig a citromléből és libanoni fűszerekből összeállított pácban az összedarabolt hal, amikor megindult a féregroham.

Forrás: The Sun

Ha nem veszem észre, könnyen megehettem volna” – ijedezett Louis, aki azonnal telefonált a Tescóba, és elpanaszolta, hogy járt. Az üzletlánc felajánlotta, hogy 7,50 fontot visszatérít, melyet megfejelnek egy 10 fontos voucherrel. Louis azonban ebből nem kért, vitte magával a blokkot, és a vásárlás teljes költségének, 57 fontnak a visszatérítését követelte. Ezt meg is kapta.

A Tescónál megköszönték, hogy visszavitte a problémás terméket, s azt ígérték, hogy utánajárnak, hogy kerülhetett hozzájuk a parazitáktól hemzsegő hal.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top