Sárközi Ákos, az RTL Klub sztárséfje november elején nyitotta meg legújabb éttermét, a Textúrát Horváth Tamással és Kalocsai Zoltánnal közösen. Az V. kerületi étteremben az alapítók – saját bevallásuk szerint – egy szabadabb, játékosabb, kísérletezőbb hangot szeretnének megütni előző éttermükhöz, a Borkonyhához képest.
A Pénzcentrum most megnézte az árakat is: a portál szerint jó mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki Sárköziéknél szeretne vacsorázni.
Az előételek – olyan fogások, mint a sült gomba alma spagettivel vagy a sült kacsamáj mousse fodros káposztával – 2750 és 4150 forint között mozognak. A főételek természetesen már többe kerülnek, friss halat szardellás burgonyával például 5850 forintért ehetünk, vadas marhát kaláccsal és mustármaggal pedig 4850 forintért. A desszertek közül a cikk a csipkebogyó-piskótát emelte ki, valamint a ruby csokoládét málnával és pezsgővel. Előbbit 1850 forintért kaphatjuk meg, utóbbit 2350 forintért.