Készíts házi Raffaellót!

Bors Hanna | 2018. December 22.
Egyszerű, finom, és még ajándékba is adhatod!

Házi Raffaello

Hozzávalók:

Elkészítés:

A vizet és a cukrot öntsd lábosba, és forrald fel. Egy tálban vegyítsd a tejport 20 dekagramm kókuszreszelékkel. Mikor felforr a szirup, húzd le a tűzről a főzőedényt, és állandóan kevergetve adagold hozzá a kókuszreszelékes tejport, majd öntsd bele az olvasztott vajat is. Akkor az igazi a massza, ha nem túl kemény, de nem is lágy. 

Ha kihűl, formázz belőle golyókat úgy, hogy mindegyik közepébe tégy egy szem mandulát. A maradék kókuszreszeléket öntsd tányérra, és forgasd bele a kis golyókat. Végül rázd le róluk a felesleget. Rakd a hűtőbe. Ha van időd, egy egész éjszakán át is a hidegen hagyhatod.

Exit mobile version